Läs våra senaste utflyktsrapporter:

Fladdermusutflykt, besök på tomatodlingen i Varv och Bondebackadagen ! Klicka här!

MBF:s tält på Bondebackadagen den 30 augusti 2017
Foto: Christer Johansson

Vid ett flertal aktiviteter i år står Vättern i fokus. Den 27/5
        besökte föreningen Fjuk.
        Foto: Roger Larsson

Nya tillgänglighetsanpassade fågeltornet i Illersjö invigt den 11 juli
Motala kommun bjöd in till invigning av det nya tillgänglighetsanpassade fågeltornet i Illersjö som kommunen uppfört. Ett trettiotal deltagare dök upp vid invigningen som
gjordes av kommunekologerna Fia Sundin och Staffan Carlsson.
Det nya stabila fågeltornet ger nu en utmärkt möjlighet att
spana efter fåglar vid Illersjö våtmark. Parkering är markerad
vid gården bakom gårdsbutiken och därefter följer man en
grusad stig till tornet.

Höstutflykt till Tåkern kommer i programmet.

Söndagen den 1 oktober har föreningen sin traditionella Tran- och gåskväll vid Tåkern i Svälingetornet i samverkan med Naturum Tåkern.

2017-04-01

Nytt i styrelsen

Styrelsen beslutade 2017-03-27 att adjungera Anita Nilsson, att delta i styrelsen fram till nästa årsmöte. Tommy Martinsson valdes på årsmötet tidigare in som ny ledamot. Vi hälsar dessa båda välkomna! I styrelsen har Marcus Olsson valt att hoppa av, men vi tackar Marcus för det jobb han har gjort i föreningen. Som framgått av tidigare notis har alltså Lars-Gunnar Nykvist, styrelseledamot tragiskt avlidit.