Läs våra senaste utflyktsrapporter:
Guidning längs unika Lillån söder om
Boxholm! Klicka här!

Vid ett flertal aktiviteter i år har Vättern stått i fokus. Den 27/5
        besökte föreningen Fjuk. Vid månadsträffen den 13 december         visas det bilder från Vättern.
        Foto: Roger Larsson

Nya tillgänglighetsanpassade fågeltornet i Illersjö invigt den 11 juli
Motala kommun bjöd in till invigning av det nya tillgänglighetsanpassade fågeltornet i Illersjö som kommunen uppfört. Ett trettiotal deltagare dök upp vid invigningen som
gjordes av kommunekologerna Fia Sundin och Staffan Carlsson.
Det nya stabila fågeltornet ger nu en utmärkt möjlighet att
spana efter fåglar vid Illersjö våtmark. Parkering är markerad
vid gården bakom gårdsbutiken och därefter följer man en
grusad stig till tornet.

MBF:s tält på Bondebackadagen den 30 augusti 2017
Foto: Christer Johansson

2017-04-01

Nytt i styrelsen

Styrelsen beslutade 2017-03-27 att adjungera Anita Nilsson, att delta i styrelsen fram till nästa årsmöte. Tommy Martinsson valdes på årsmötet tidigare in som ny ledamot. Vi hälsar dessa båda välkomna! I styrelsen har Marcus Olsson valt att hoppa av, men vi tackar Marcus för det jobb han har gjort i föreningen. Som framgått av tidigare notis har alltså Lars-Gunnar Nykvist, styrelseledamot tragiskt avlidit.